torsdag 7 augusti 2014

Lek & Bus, orm och katter

Då vädret var väldigt mycket emot oss idag då vi hade planerat en utflykt till en strand längre bort, så blev det lite nya planer lite hastigt.
Jag hade tid hos naprapaten i Infra city och medan jag var där så åkte resten av familjen till Lek & Bus!
Jag anslöt mig dit senare.
Det var väldigt många vänner där idag, Lina med Emma och Elin, Fayeza och Hasnain med Hadi, Mahdi, Zahra och Fayezas föräldrar, Sannas bästa kompis Klara med lillebror och mamma, min vän Pernilla med Samantha och Simon (de hade flytt brandröken i Sala och var tillfälligt i Sigtuna hos sin pappa) kom också dit. Se stötte vi på några bekanta till.
Kul hade vi i alla fall!
 Därifrån åkte vi sen till min vän och kollega Anna-Karin för att hälsa på hennes majs orm Turbo som William sett fram emot att få träffa, ja det hade ju M-P också sett fram emot såklart.
A-K har även några katter till Sanna och Janiinas glädje.
M-P fick den stora äran att mata Turbo med två möss då vi var där, tyvärr hann jag inte fota det då Turbo var verkligen turbosnabb på att hugga tag i dem.
Både M-P och William är sugna på att vi ska skaffa orm, alternativet är en stor spindel säger William.
Men som tur är så har vi ingen plats för sådant just nu, hihii.
Pernilla som åkt kommunalt skulle koma hem till oss men möta upp oss hos A-K, tyvärr tog hennes batterier i mobilen slut så hon åkte hem till oss direkt och väntade utanför dörren i en timma. Stackars dem, tur nog somnade hennes barn så hon fick ju en lugn stund i alla fall och solen sken...
Vi hann umgås en stund i alla fall medan jag småplockade lite och sen åt middag.
Alltid lika trevligt att träffa vänner man inte sett på länge.
Resten av kvällen/natten gick åt att packa färdigt inför semestern.
Jag är ingen som packar lätt och nu då Forden är på verkstaden och vi får semestra med Kiian så är det väldigt ont om utrymme...
Så jag kan verkligen inte ta med mig "bra att ha saker/kläder" i onödan, får räkna med tvättmaskin helt enkelt även om jag tycker sånt är svårt när man är bortrest.
// Sargit

Inga kommentarer: