måndag 28 juli 2014

Ändrade planer, fika och sång

Planen var att åka till Nyköping under eftermiddagen för att sova över hos min syster och imorgon åka till Kolmården.
Men detta ändrades då William vaknade 04.00 med feber.
Sen verkade hans mage haverera lite då han sprang på toa fler gånger under förmiddagen.
Sanna blev såklart besviken och ville ringa till Nadja, vilket hon fick och under samtalets gång så kom det fram at hon ville dit i alla fall.
Efter lite luskande och några samtal hit och dit så löste det sig och Sanna sprang glatt till garderoben för att hämta kläder att packa med.
Men innan hon skulle åka så hann vi åka och hälsa på Tyyne och Arvi som vi bestämt tidigare, William och M-P stannade hemma.
Janiina var väldigt blyg till en början men snart nog tinade hon upp.
Mycket gofika blev det och väldigt trevligt hade vi på deras uteplats på baksidan.

Kiia ville sjunga för Tyyne och Arvi och den enda låt hon kom på i all hast var denna som jag googlade fram texten på.
Kiia blev väldigt överraskad, hon tappade hakan helt enkelt, då Tyyne tog fram sin smartphone och visade henne bilder på den. Hon hade aldrig förväntat sig att en 89åring skulle använda en smartphone.
Som ni som känt oss länge vet så delar vi bröllopsdag med Tyyne och Arvi, men de har varit gifta i snart 70år! Det är häftigt tycker jag, vi firar ju "bara" 8år som gifta snart och har då inte ens chans att komma till 70år om vi nu inte båda lever till nästan 100år då...
Jag ser fram emot att få fira deras 70åriga bröllopsdag i höst.
Vi åkte en sväng till Maxi efter besöket och medan jag handlade så lekte tjejerna på lekplatsen under Kiias vakande blick.
Hemma hade maken maten färdig och det var bara för oss att sätta oss och äta. Sen körde M-P iväg Sanna till Arlanda där min systers mans föräldrar tog med sig Sanna till Nyköping då de åkte hem från flyget.
Vi hann skypa på kvällen och Sanna var väldigt nöjd över att vara där. Denna bild fick jag skickad till mig från deras kvällsrastning.
Nu hoppas vi på att William snabbt blir frisk så att vi kommer iväg till Kolmården om några dagar i alla fall.
// Sargit

Inga kommentarer: