lördag 18 januari 2014

Skridskor, flyplan och vänner

Igår, fredag, jobbade jag på dan och då jag hämtat barnen inväntade vi M-P på öppna förskolan i Valsta.
Blev ingen lång väntan och när han kom så gick jag, Sanna och William till simhallen och badade medan M-P handlade med Janiina och sen förberedde middagen åt oss.
Sent på kvällen hämtade jag min syster Nina på Arlanda då hon kom dit med bussen från Nyköping.
På lördag morgon var det dags igen för skridskoskolan.
Jag var lite orolig för hur det skulle gå med William men det hade jag inte behövt vara.
Vi åkte ner allihop, i två bilar så klart, och som vanligt i sista minuten.
Ledaren för skridskoskolan var jättebra, hon frågade mig hur jag tyckte att vi skulle göra med William.
Jag frågade om hon hade något förslag och det slutade med att hon frågade William om han ville åka runt med henne. Till min förvåning sa han ja.
Sen verkade det släppa en aning och han var faktiskt rätt mycket upp på isen.
Efter lite friåkning för stortrollen och M-P så åkte vi alla till Arlanda för att vinka av min syster som skulle flyga hem till Finland igen. Det har varit härligt att få umgås med min syster, tråkigt att tiden går så fort bara. Och barnen har verkligen fäst sig vid henne också på denna korta tid.
Då vi tittat färdigt på flygplan samt ätit lunch på Max så åkte vi iväg till Sollentuna C för att lämna in min telefon då den har slutat reagera å laddningen.
Fick lämna in den och fick en lånetelefon istället där kameran inte fungerar! Så det blir inte mycket fotande de närmsta två veckorna *suck*
Pucko jag glömde spara över kontakterna på sim kortet då jag trodde att de redan var sparade dr, så nu är jag av med alla mina telefonnummer också, hoppas att jag lyckas återställa dem med backuppen då jag får tillbaka min telefon.
Eftermiddagen tillbringade jag och Sanna hos en dagiskompis Leia medan William, Janiina och maken var hemma och umgicks med Willams bästis Charlie och hans syster och pappa.
Tiden gick fort.
På kvällen så åkte jag iväg på bio lite oplanerat, en "gammal" ungdom, Sara, är ere och hälsar på sin familj och så passade vi på att gå på bio hon och jag. Vi såg Hobbit 2.
Äntligen fick jag se den, fast nu längtar jag ju efter nästa del ännu mer ju och det är långt tills den släpps...
// Sargit

Inga kommentarer: