söndag 29 januari 2012

Lite smått och gott

Tiden flyger iväg verkar det som, det trodde jag aldrig att jag skulle säga då jag håller på att klättra på väggarna av rastlöshet (om jag nu bara kunde "klättra").
Har fortfarande svårt att röra mig men det går framåt, synd bara att då jag känner mig bättre så inser jag inte mina begränsningar utan är igång lite för mycket och får senare lida för det.
Jag har fortfarande inte hittat sladden till min telefon så kan tyvärr inte dela med mig av alla de fina bilderna jag tagit den senaste veckan.
Om någon i närheten har en N8 som kan låna ut sin sladd ett tag så jag kan tömma bilderna så hojta till bara...
I torsdags fick vi hembesök från bvc, Janiina har redan kommit tillbaka upp till sin födelsevikt (vid det här laget säkert mer än det). Hennes aptit är det inget fel på i alla fall.
Vi har fått in rätt bra rutiner i vardagen också, i alla fall fram till M-P ska börja jobba igen, men det är en vecka kvar till dess.
Janiina har börjat hitta sina rutiner hon med, med vissa små variationer.
Tyvärr får hon magknip efter att hon ätit, vet inte om det är för att hon äter för mycket eller om det är något annat...
Har ingen aning om hur jag ska klara av mornarna med barnen själv sen, hade ju nog svårt att komma iväg i tid redan förut och nu är jag ju halvt borta på morgonen efter att ha varit vaken X antal gånger på natten...
Vi har lite extra assistans här hemma denna vecka.
Svärmor anlände från Umeå i lördags och ska stanna till på fredag, väldigt uppskattat måste jag säga!
Sanna och William stortrivs i hennes sällskap, de har kört hårt med sin farmor må jag lova.
Min syster Tina som bor i Örebro kom också på visit i helgen, lika uppskattat det av oss alla.
Igår hade vi det väldigt lyxigt då jag och M-P latade oss i soffan med Janiina medan farmor Anki, Tina, vaari och Helena roade Sanna och William samt lagade middag åt oss. Lyxigt var det!
Idag fick vi besök av Fayeza med familj, tusen tack för ert besök vännen!
Har faktiskt en bild jag kan dela med mig idag, la upp den på fb via mobilen ikväll och laddade ner den därifrån.
Den yngste familjemedlemmen upskattar inte kvällens tv-utbud, men både far och dotter njuter av tillvaron ser det ut som.
Nu ska jag se om jag kan trösta en liten en som verkar otröstlig just nu...
// Sargit

Inga kommentarer: