söndag 14 juni 2009

kort info om resan vår



Nu har vi kommit fram till Umeå efter en helg i Östersund.
Bilresan har gått bra, barnen har sovit nästan hela tiden.

Matstoppen fungerade bra de med. Det var rätt skönt att stanna oftare än vad vi är vana vid under resan, man fick sträcka på benen och kroppen ordentligt och piggna till lite.
Tanken var att vi skulle bara sitta bak mellan bilbarnstolarna om det skulle behövas men efter ett tag så kändes det enklare att sitta där hela tiden. Trångt var det för benen då vi hade med oss så jättemycket packning. Tyckte nästan synd om M-P då det var min tur att köra och hans att sitta mellan barnen, han är ju längre än vad jag är...
Barnen verkade trivas bra i sina nya bilstolar i alla fall.
Hela helgen förflöt alldeles för fort. Kommer skriva mer sen då vi kommer hem då jag även kan lägga upp bilder. Men måste bara nämna ett stort TACK till våra eminenta barnvakter Helena, Kai och Tina som tog hand om barnen då vi föräldrar rände runt på dansgolvet.
Sista halvtimman innan vi kom fram idag så hade Sanna ledsnat på att sova och åka bil, så hon läste bok istället med stort intresse!
Hmmm... verkar som hon har ärvt ett och annat intresse från sina föräldrar...
Ska bli skönt att sträcka ut sig i en säng igen, har sovit på en bäddsoffa där just den delen av madrassen jag sov på saknade stoppning kändes det som så jag har sovit på ribborna i tre nätter nu. Är lite stel i ryggen men det ska nog ordna upp sig.
Vädret då, jo, om ni inte visste det så har det regnat, regnat, regnat och REGNAT, hela tiden känns det som. Med några kortare uppehåll. Och gissa vad det gör nu, jo regnar! och imorgon spås det, vet ni vad, jo regn! Men solen är tydligen på väg sägs det.
Hoppas vi ser den snart innan man glömt bort hur solen ser ut...

Inga kommentarer: