fredag 5 juni 2009

Början på att barnsäkra hemmet

Efter semesterresan så är planen att vi ska på allvar sätta igång och barnsäkra vårt hem, för det är inte långt kvar tills det börjar bli dags för våra små att börja gå/krypa på upptäcksfärd, tiden går ju så fort!
Vore skönt o ha det klart innan M-P börjar jobba igen, för ananrs blir det svårt att hinna med det sen...
Men igår kväll så fick jag plötsligt inspiration och ork att vid 23 tiden, då barnen sov och M-P kolla mail m.m. så bytte jag plats på några saker i köksskåpen så att alla plastsaker hamna i de nedre lådorna där barnen kan få leka med dem medan tallrikarna som var där hamna på övre skåpen. Det gick fort att göra då man väl satt igång.
Hoppas att det går lika fort med resten av lägenheten ;-)
Några bilder på vårat nya kök förresten,
för er som inte haft möjligheten att se inspektera den på nära håll.

3 kommentarer:

Moster Tina sa...

Moster på besök dagen efter "köksstädningen"... Finns det något roligare att mötas av när man är trött än en leende william? Nåja, kanske om Sanna också vart glad o se mig.. men hon sover hehe..

TvillingTur sa...

Roligt att ni hittat Tvillingtur och tusen tack för fina ord om sången min. Musik är bra för barn. Musik i alla former, så inget fel med CD-skivor. Så himla kul sen när de börjar spela sina egna plattor på rummet. Vår kille på 3,5 har börjat bli en riktig DJ, men framförallt har han smak och tycke och hittar verkligen sina egna favoriter i sin skivsamling. Sånt glädjer ju två skivglada föräldrar.

trevlig helg.
-tobias.

Sofia sa...

Hej hopp, va skoj att ni "blivit med blogg" =) Ska bli så skoj att läsa om er, dom e ju ursöta era små gullungar!

Kramar från Sofia och tvillingarna (tvillingliv)