måndag 13 maj 2013

Väcknings konsert och häxbrygd

Vi var rätt trötta i morse, mycket tack vare att vi fastnade vid tv:n då det kom en bra film "Sleepers" som inte slutade förrän halv två snåret...
Så på morgonen då alla tre barnen vaknat och sprungit in och ut till oss och lekt själva lite, så kommer de plötsligt in och jag hör hur Sanna säger till de andra "Kom, nu borde de ju vakna. Vi spelar för dem" varvid stortrollen klättrade upp i vår säng och sate igång med en konsert som hette duga med mycket inlevelse.
 Janiina kompade syskonen, fast ståendes bredvid sängen.
 Så söta de är våra älskade troll!
Upp kom vi i alla fall till slut och efter frukost och lite sortering av tvätt kom vi alla iväg hemifrån, jag mot jobbet och resten av familjen för lite ute vistelse.
På kvällen då jag kom hem så verkade ingen ha saknat mig nämnvärt, förutom Janiina som ville bara vara i min famn då jag åt. Men jag misstänker starkt att det var min mat hon var ute efter (fast de precis ätit) då hon gapade som en fågelunge tills hon fick något i munnen och protesterade om jag glömde bort att ge henne varannan gaffel.
Då min tallrik var tom så visade hon att hon ville upp i sin stol, jag lyfte upp henne och sen pekade hon på sin haklapp. Jag satte på henne den och därefter fortsatte hon att äta från sin tallrik där det fanns några stackars makaronbitar kvar.
Hon hade ätit väldigt bra och ändå fick hon i sig ännu mer, hon har inte fått sin aptit från mig i alla fall utan brås mer på sin far på den punkten.
Hittade förresten en hink med suspekt innehåll på framsidan nu på kvällen, M-P förklarade att det var barnens "häxbrygd" som tydligen skulle få jäsa till sig några dagar (eller vad det var).
Jag har nu lyckats tömma alla bilder från vår resa till Squaredance Convention på Åland, det var några stycken. Tyvärr är inte kvalitén den bästa då jag nu har fotat med min jobbtelefon eftersom min egna har kajkat ut totalt. Men idag var jag förbi med den i butiken och tänkte lämna in den för genomgång, men istället testade vi att fabriks återställa den till att börja med ifall det hjälper, så slipper jag vara utan den så länge. Än så länge fungerar det men återstår att se. Jobbiga är bara att jag måste ändra på alla inställningar m.m. så jag får det som jag vil ha det igen...
Så ni får vänta lite till på inlägget från långhelgen som var.
Nu lockar sängen på mig, kan man ha jetlag efter att ha varit i grannlandet?
// Sargit

Inga kommentarer: