onsdag 5 augusti 2009

Bildtorka

Det är inte så att vi inte har gjort något de senaste dagarna, det är bara så att vår kamera har gömt sig i skötväskan och inte velat komma fram.
Men några bilder om de senaste dagarna har jag.
Jag och barnen åkte ner till
Beutlers där vi sedan tog en promenad med Lina och Emma för att hämta Elin som var hos en kompis.
Elin fick syn på en lekplats som vi bara var tvungna att stanna och leka en stund på.Vi blev kvar hos familjen Beutlers hela eftermiddagen och kvällen. Pappa M-P slöt också upp efter jobbet lagom till middagen.
William har inte riktigt koll på vad som är ditt och mitt bland syskonen, men Sanna är överseende och låter honom hållas för det mesta.
Här är William på god väg att försöka få in både sin och Sannas napp i munnen samtidigt.
Hemma har vi faktiskt lite att skörda, inte i lika stora mängder som förra året men med tanke på att jag inte hade tänkt ha några levande växter på terrasen i år så har vi mycket att plocka.
Nu börjar de bli snabba på att förflytta sig våra små älsklingar.
Det var inte där jag lämnade dem för en kort stund sen...

Igår kväll då M-P hade sin spelkväll med grabbarna så såg jag på film på Tv:n "Kate & Leopold" har sett den förr men det är trevlig tidsfördriv. Då det blev paus så passade jag på att baka, vid varje paus gick jag till köket och fortsatte med det jag höll på med. Och till sist lagom till filmen var slut så blev brödet klart. Jag skivade upp och serverade till min man och mig men tyckte att det smakade lite annorlunda. Men gott var det med nybakt bröd där smöret smälte direkt...På morgonen då jag vaknade halv sju så kom jag på vad det var som saknades.
Jag hade glömt slänga i salt!
Hmm... så går det när man gör flera saker samtidigt...

Ikväll hade vi besök av lilla Zakarias och hans föräldrar Heidi och Oskar.
Vi hade tidigare på dagen impulsivt kommit på att vi skulle grilla tillsammans och det blev hos oss. Gott var det med både mat och trevligt sällskap.
Men lite besvärligt har det nu blivit då man ska ha middagar då tidsoptimismen slår till och allt blir en timma senare än tänkt.
Speciellt då det inte bara är vi som har barn utan även våra vänner...
Lilla Zakarias somnade till slut i sin vagn en stund och Sanna och William i sina sängar.
Då hann vi vuxna prata lite och njuta av lite vaniljglass och hallon.
Blev tyvärr inga bilder från kvällen med våran kamera, bara några få mindre lyckade men det var en trevlig kväll. Kul att hinna prata lite "vuxenprat" även om det smög in "barnprat" ibland så klart...

2 kommentarer:

farmor Anci sa...

Vilken tur att jag får njuta av dem, även om bara på bild. Det ska verkligen bli roligt att få se dem "alive" .....snart=)

Pa! sa...

waaaah, hahaha två nappar samtidigt! snacka om att ni kommer få det svårt att använja honom! han verkar inte riktigt bry sig om vad han tuggar på! =)

aaa, ser fram emot att träffa er =)