måndag 28 april 2014

Nya kameran

Igår började vi ju testa lite med nya kameran.
Till slut så blev Sanna less och ville inte bli fotad med.
 Men det ville linslusen Janiina.
 Och snart nog ändrade Sanna sig och ville också bli fotad.
 Idag vid lunchen då jag och några kollegor satt ute så testade jag lite till, är väldigt nöjd med zoomen måste jag säga.
Och titta så fina närbilder man kan ta.
 På kvällen, efter vi ätit middag, tog jag och tjejerna en promenad i området för att dela ut lite information från styrelsen angående kommande städdagen.
Sanna envisades med att det var hon som skulle lägga alla lappar i brevlådorna, fast hon cyklade, så det tog betydligt längre tid än om jag skulle gått runt själv. Men både Janiina och Sanna njöt så det var bara att låta dem hållas.
Efteråt ville Janiina till gungorna och innan jag hunnit titta på klockan så lovade jag henne ett kort besök där, sen insåg jag vad klockan var men lovat var lovat.
Denna bild tog jag på henne i farten då hon gungade och ropade "meja fat", riktigt bra skärpa vilket inte hade gått med de kameror/telefoner vi använt förr.
Än så länge riktigt nöjd med kameran, måste bara få tid att lära mig alla finesserna och programmet i datorn som gör att man kan redigera bilder också.
Enda nackdelen är att kameran tar ju mer plats i fickan än vad lösningen "allt i ett" gör då man har mobil och kamera i ett. Måste komma iväg och köpa ett fodral till kameran innan resan i alla fall.
Nu ropar sängen på mig igen så bäst att avrunda och krypa till kojs.
// Sargit

Inga kommentarer: