fredag 5 augusti 2016

Sorg och glädje

Fick ett samtal idag om en gammal vän som somnat in, det var väntat men sorgligt ändå. Så blev en kort stund i kyrkan och tände ljus och bara samlade mig en stund. 
Hemma blev det fullt hus då min pappa, syster Tina och Helena kom till oss på Taco-middag.
Väldigt uppskattat av alla, till och med Minja gillade det. Hon fick lite att småplocka med medan vi åt och antingen så var hon ovanligt städad av sig eller så var hundarna väldigt snabba på att stoppa i sig det som föll ner vid hennes stol, hihii. upptäckte att vi fått några ärtor till slut...
 Blev lite häng på baksidan också. Vi fick en ny hängmatta till vår ställning då den förra gick sönder i söndags. Självklart var vi tvungna att testa den. Vi höll inte på att få maken därifrån, så skön är den.
Efter att gästerna gått så mös jag och twinsen i hängmattan medan maken nattade Minja. Janiina var ute och lekte med sina kompisar som hon sprang ut till så fort hon ätit färdigt.
Svårt att få normala bilder på mig och barnen som du ser. Men vi fick plats i hängmattan utan problem.
 Då jag kom hem efter att ha hämtat in Janiina så hade Sanna och William gömt sig i hängmattan.
William undrade besviket varför han inte fick sova i hängmattan, han sa "jag önskar att vi hade ett stort hus så vi kunde ha hängmattan inomhus. Då kan man sova i den utan att myggen kommer".
När jag fått barnen i säng så ställde jag mig och stekte plättar till morgondagens picknick. Sen om det blir picknick ute som planerat eller hemma det jag inte än, det beror ju lite på vädret.
// Sargit

Inga kommentarer: