söndag 22 maj 2016

Händelserik vecka

Tisdag var det dags för sista Matlaget nere i familjecentret. Vi var inte många där alls och alla våra smakade faktiskt på soppan. Leka gjorde de gärna som vanligt.
 Onsdag fotade jag dessa fina blommor utanför vårt hus då jag kom tillbaka efter lämningen av barn.
Älskar verkligen äppelblom!
 Minja har hittat spegeln i hallen och tyckte det var jättekul att leka med "den andra bebisen".
På eftermiddagen var det vårfest på Janiinas förskola, jag hade lovat att hjälpa till med ansiktsmålning så jag såg inte mycket mer än färg och barn ansikten. Väldigt populärt var det med ansiktsmålning och tiden gick fort. Jag hann inte måla Janiina som blev väldigt besviken men jag lovade henne att jag kunde måla henne hemma. Så det fick jag ju lov att göra medan stortrollen var på judon.
 Nöjd vart hon.

Torsdag flög förbi som vanligt, jobb och sen scouterna på kvällen.

fredag skippade vi babysimmet då Minja var lite krasslig i magen sen några dagar. Istället blev det till att storhandla och så lunch uppe på Eurostop.
Senare, efter att jag kom hem från jobbet, så ville både Janiina och William bli målade igen.
 På lördag så var Sanna och William bjudna på kalas på Leos lekland, men jag och Janiina hade frisör tid då (Sanna och Williams tid ändrade vi). Så först släppte maken av oss hos vår frisör Eveliina sedan fortsatte han med de andra till Uppsala. Jag och Janiina blev friserade och sedan åt vi lunch på grillen där M-P och Minja anslöt sig till oss. Minja vaknade inte alls då M-P bar in henne och medan vi var där, hon reagerade först då jag satte ner henne i bilstolen igen.
 Maken skjutsade mig till jobbet och sedan åkte han med de två små tillbaka till Leos lekland där de hade roligt resten av eftermiddagen (få se om han skriver något om det senare).
Själv fick jag testa boom-fight för första gången! Lite läskigt då man satt där uppe men när jag väl gjort det en gång så var det inte så farligt, hihii.
söndag morgon hämtade Tina mig och Sanna då vi skulle gå på bio. Det var tyvärr driftstopp på alla datorer på SF-bio så blev väldigt krångligt då inga bokningar fanns kvar så de släppte biljetter samma tid som filmerna kulle börja, inte tidigare, och bara kontant hantering *suck*.
Men vi kom in till slut. Vi såg "Kungfu Panda 3" efter Sannas önskemål.
På väg in fick vi 3D-glasögon vilket överraskade oss, trodde vi tittat fel fast jag speciellt tittat efter en icke 3D film då vi skulle boka. Men det var nog tjejen vid biljetterna som tittade på fel rad och skrev fel för det var inte en 3D-film tack och lov.
Efter filmen åt vi sen lunch på "Vapiano", god mat var det men inte det snabbaste stället lunch tid.
Medan vi var på Mall of Scandinavia så var William bjuden på sin bästa vän Charlies kalas på Lek & Bus. Janiina fick också vara med där liksom Minja. Tina skjutsade oss dit då vi var klara och därifrån åkte vi sedan hem hela familjen.
Maken fyller år på tisdag men då kommer jag inte att vara hemma på kvällen tyvärr, så istället firade vi honom idag. Han ville inte ha något speciellt firande, bara mysa med familjen. Barnen hade förberett en skattjakt till honom med ledtrådar, medan han var en sväng till affären. Han behövde dock bara en ledtråd innan han hittade sin present.
Nöjd verkade han vara med sin nya morgonrock med monogram som du kan se.
Visst ja, Minja stängde in Sanna i toaletten också. Hihii...
God mat, kycklingtjofräch, och mysig kväll blev det i alla fall.
// Sargit

1 kommentar:

farmor Anci sa...

Förutom alla fina kort på barnen så gillar jag korten på blomstren