fredag 6 maj 2016

Bad och rörelse

Det blev lite bråttom plötsligt då vi isåg vad klockan var. Babysim skulle börja 11.30 och vi kom hemifrån först närmare 11.00!
Jag och Janiina tog en promenad med Minja, gick alldeles utmärkt att efter halva vägen ha Janiina ståendes på vagnen, hihii. Medan vi promenerade så åkte maken iväg och hämtade Sanna och William i Sigtuna. Vi kom fram näsan samtidigt.
Alla älskade som vanligt att bada, detta var första gången som hela familjen var med på babysimmet.
Efter passet så ville stortrollen bada mer i stora poolen, så jag och de två yngsta gick till babypoolen medan maken övervakade de stora som hoppade i på djupa sidan själva och simmade till kanten och upp igen! Maken behövde inte ens kliva i vattnet då. Nu är de självgående i vattnet även om vi fortfarande håller ögonen på dem.
Efter badet blev det en liten fruktstund, Minja som redan fått en yoghurt i sig ville ändå tugga i sig pappsens banan.
Skäggisarna fick lite extra gott idag i salladen, lite jordgubbar och så maskrosor. Det gillade dem!
Jag var iväg till jobbet på eftermiddagen ett par timmar och efter det åkte jag helt själv till Kista galleria. Kändes konstigt men jag passade på att lyxa till det med lite frozen yoghurt till mellanmål.
Hemma igen så fick jag sitta nere på golvet och hålla Minja sällskap, hon var rätt nöjda så länge hon hade mig bredvid sig. Hon rörde på sig rätt friskt och väldigt nöjd var hon. Ställde sig upp med stöd av dammsugaren och så sträckte hon sig efter leksaker och vände och vred på sig om vartannat. Sitta still, det var något hon inte gjorde.
// Sargit

Inga kommentarer: