torsdag 5 maj 2016

Familjepicknick på Mulle Meck

Eftersom det ju är en ledig dag idag på grund av Kristi himmelfärdsdagen, så hade vi planerat att åka till Mulle Mecks lekpark och ha picknick där mellan leken.
Det blev nästan som planerat förutom något senare än tänkt då vi sov alldeles för länge. Men vi kom fram lagom till lunchdags. Hade turen att då vi kom så fick vi parkeringsbiljett av en familj som precis skulle åka, det var snällt av dem! Självklart gav vi biljetten vidare senare när vi åkte så minst tre familjer fick nytta av en parkeringsbiljett.
Vi började med att äta lunch d barnen var hungriga, Minja var mer intresserad av att vända tallriken upp och ner. Hon fick annat sen när de stora sprungit iväg till parken.
Jag och maken turades om att sitta med Minja och springa med de stora.
Vädret var verkligen med oss.
 En annan kul grej var att jag stämt en blindträff med en annan mamma, Kaisu, från en finsk grupp på facebook. De bor i närheten visade det sig. Vi pratade en stund innan hennes son ville till skatingbanan, eller vad den nu heter. Väldigt trevligt.
Några bilder hann jag ta under de tre timmar vi var där.
 Blev fika paus med Funs, jordgubbar och bananer också så att vi fick lite mer energi att leka.
Minja somnade till slut efter att ha kämpat länge med att hålla sig vaken...
 Från Mulle Meck åkte vi sedan till min pappa då jag lovat hjälpa honom bränna några skivor på datorn. Minja har börjat experimentera med ljud och sina läppar, jättesött förutom då hon gör det med mat i munnen...
Besöket hos vaari och Helena slutade med att stortrollen stannade där över natten. Så Janiina fick till sin glädje äran att välja dagens middag och kvällens film.
Hon somnade efter filmen i fåtöljen då jag såg på tårtslaget.
// Sargit

2 kommentarer:

vedkamin sa...

Fantastiska bilder! :)

Familjen Sundström sa...

tack :-)
// Sargit