onsdag 27 april 2016

Tur till stan

Vi gjorde ju om i terrariet häromdagen. Försökte ta kort på hur det blev men svårt då det speglar sig i glaset. Tyckte det blev rätt bra i alla fall. Fler platser för dem att klättra uppför samt fler skrymslen att gräva sig ner bakom.
 Idag åkte jag och Minja in till Stockholm. Först träffade vi en person vi köpte en vindfleeceoverall till Minja från. Hon har växt så mycket så alla de tunna overaller vi har är korta i benen, så även byxorna i storlek 68. Bodysen funkar i den storleken men inte byxorna. Måste ta mig tid och gräva fram 74 i förrådet.
Jag och Minja gick runt i godan ro i stan och kikade runt, insåg igen att jag inte är en stadsmänniska då jag vart uttråkad rätt fort. Så jag var på plats en kvart innan min lunchdate Mia. Vi hade inte bestämt vart vi skulle äta så spontant blev det en indisk restaurang. Det var jättegott!
En och en halvtimme senare lämnade vi restaurangen mätta och belåtna. Blev promenad i duggregn en stund innan vi skildes åt då Mia skulle tillbaka till jobbet. Tack för lunchen Mia!
Jag och Minja promenerade sedan till centralen, gick in i några affärer här och där mest för att få komma in och värma mig från regnet. Minja hade det varmt och gott i sin vagn men jag var inte riktigt beredd på kyla och regn...
Eftersom William gjort illa sig på foten så blev han hemma med mig och Minja på eftermiddagen medan Sanna och Janiina åkte och bada med M-P.
Han gick igenom hela sin påse med teckningar han fått med sig från skolan och förklarade ingående vad varje teckning handlade om. Fantasin hans är det inget fel på och att han kommer ihåg allt han ritat och tankarna bakom är jag helt klart imponerad av!
Jag följde Sanna till judon på kvällen, William fick vila sin fot/tå.
Efter judon hann jag vara hemma en kort stund innan det var dags för mig att åka till innebandy träningen. Gissa om jag var slut när jag väl la mig i sängen!
// Sargit

Inga kommentarer: