söndag 17 april 2016

Sigtuna dag

dagen tillbringades i Sigtuna. Först var det teknikträning på judon för stortrollen i Prästängshallen. Det var tydligen annat på gång också så parkeringen var full. Jag fick ställa mig på parkeringen borta vid återvinningen.
 Då vi skulle köra därifrån så råkade jag backa in i en bil som precis ställt sig bakom oss för att tömma sin återvinning. Det var två bilar och då jag gjorde allt för att undvika den jag sett så backade jag alltså in i sidan bak på den andre. Tur nog så vart det inga skador men hjärtat satte sig i halsgropen ett tag.
Från träningen så åkte vi till min pappa där vi åt lunch och tillbringade eftermiddagen.
Minja som förut varit tveksam till hundarna verkade va nyfiken på dem idag. Hon till och med klappade dem, eller drog i deras päls rättare sagt, och hade inte så mycket emot att de kom nära henne.
På väg till bilen så följde vaari och Helena med då de passade på att rasta hundarna. De fick lite hjälp med hundarna fram till vår bil.
Idag hade vi ett annat projekt också, som vi påbörjat tidigare. Att städa stortrollens rum!
UjUj vad det var grejer på fel plats. Och låg det fel så hamnade det på golvet för att först därifrån sorteras på rätt plats. Jepp, elak mamma.
Minja fick premiär äta plättar också. Det blev en smet utan socker. Jag brukar alltid ha socker i smeten och måste säga att det får det bli hädanefter också, fast efter att ha tagit bort en del så jag kan steka några som Minja kan få smaska på då.
William fick städa i sin säng också, måste säga att jag blev imponerad av ordningen. Och han hade fixat lite kvällsunderhållning också som du ser.
Blev lite nattfika vid midnatt då maken kommit hem från Paris.
Skönt att ha han hemma igen.
// Sargit

Inga kommentarer: