fredag 29 april 2016

Fullspäckad dag

Förskolan var stängd idag så Janiina fick också följa med till babysimmet, men som förra veckan fick hon sitta på bänken och läsa/titta i tidingen. Det var först de sista fem minuterna hon började bli otålig.
Efter babysimmet körde vi iväg med några stopp på vägen till Rotebro för att hämta hem maken. Idag var hans sista arbetsdag på ett tag, nu börjar hans ledighet.
Hela familjen stannade till och handlade på coop, Minja fick premiär åka i korgen, det gillade hon så länge man var i rörelse, så fort vagnen stannade så började hon kinka.
 Efter att ha skjutsat hem maken, Janiina och Minja så åkte jag till Tivolit med stortrollen. Janiina hade misskött sig rejält trots flera varningar så hon fick inte följa med, efteråt så sa hon att hon hade haft roligt hemma också.
Sanna och William var eld och lågor och kunde inte bestämma sig till en början på vad de ville åka.
Men det blev till slut bergochdalbana, lilla pariserhjulet, krockbilar (jag med), hopprutschkana, bilkarusell, studsmatta med linor och så åkte vi alla den där stora som åker runt där man sitter i halvmåneformade säten som också snurrar, kommer inte ihåg vad det heter.
Med sista slanten köpte vi med oss två sockervaddspåsar som de blev lovade att få äta till efterrätt om de bara bjöd Janiina också. Det slutade med att jag nog åt upp hälften av Sannas, hihii.
 Minja satt och tuggade på sko idag, den var tydligen god.
Make hade med sig Funs hem från jobbet idag, en ny smak som jag inte sett än. Oj så goda de var! Tror vi ätit två påsar redan...
Efter en kanon god middag blev det fredagsmys med film, Janiina fick välja ikväll så det blev "Skönheten och Odjuret", Sanna och William var mindre nöjda med valet så de såg på paddan på sitt rum istället men kom fram mot filmens slut.
Nu har jag suttit vid datorn alldeles för länge igen, men jag har hunnit med att uppdatera lite i alla fall.
Dags att sova så jag orkar nattvandra imorn kväll, det är ju valborgsmässoafton...
// Sargit

Inga kommentarer: