tisdag 26 april 2016

Tiden går fort!

Då har min sista vecka som föräldraledig börjat. Vad tiden har gått fort!
Minja har ännu inte klurat ut det här med att krypa men hon kan ju förflytta sig och så ha hon ställt sig upp mot vardagsrumsbordet några gånger. Så hon är på G.

I söndags passade vi på att rengöra terrariet samt få in den nya värmemattan till skäggisarna då den värmeslinga vi haft gått sönder. Det blev lite ommöblerat också då så vi får se vad de tycker om det så småningom. Då vi sedan skulle få in skäggisarna igen så var den ena borta! De hade ju inte hållt sig i den uppochner vända pallen, så de hade fått gå runt på golvet och nu hade då en av dem gömt sig väl. Vi letade överallt och till sist efter mycket om och men, jag hann bli riktigt nojig, så hittade vi honom under soffan. Där hade vi redan tittat några gånger men inte sett honom. Tror han får byta namn till Houdini eller nåt...
Sanna var på kalas på eftermiddagen och då vi hämtat henne så fortsatte vi till Crazy Flutters vårfest. Jag hann också dansa lite grann för en gångs skull!
Blev kinamat till middag då vi inte hunnit förbereda picknickmat till festen...
 På måndag morgon kom Janiina in till oss och så roade hon Minja en bra stund medan jag försökte komma ur sängen och därefter klä mig.
 Resten av dagen gick fort. Jag följde med till judon på kvällen men medan stortrollen var där så kikade jag in hos min mamma lite snabbt.

Idag, tisdag, var jag och Minja på öppna förskolan, det är ju tisdag. Minja överraskade med att bara sova en kortis på vägen dit och sen vara vaken fram tills vi åkte hemåt igen.
Då vi kom hem från hämtningen av de tre övriga så blev det en stunds cyklande i vårsolen som kommit tillbaka.
Vår vän Siv från dansen kom och hälsade på också, så då fick det bli lite bullar till mellanmålet. William som brukar ha en massa konstiga kombinationer på sina mackor testade ännu en ny kombination. Han jobbar hårt för att få till en dagobert-macka i alla fall, hihii.
Jag och de två yngsta trollen åkte iväg till matlaget på kvällen. De stora ville vara hemma och leka istället. Trevlig kväll blev det som vanligt. Och väl hemma så tyckte Minja att snöre fick duga att tugga på...
Nu börjar tiden närma sig midnatt så bäst för mig att också gå och lägga mig och möta familjen, som redan gått i förväg, i drömmarnas värld.
// Sargit

Inga kommentarer: