lördag 23 april 2016

Sankt Georgdagen

Idag var det riktigt aprilväder ute. Förmiddagen var det fint och solen sken, sen började det regna lite för att övergå till hagel och därefter snö! Sen sken solen igen innan det blev mörkt på himlen.
Det var städdag idag i vår förening men jag hade lite annat för mig så maken fick städa, jag hade dock gjort en hel del med svärmor häromdagen på framsidan så jag kunde va borta med gott samvete idag.
Blev en tur för att hämta saker från twice for kids dit jag tidigare lämnat in saker till försäljning, Jag kan varmt rekommendera ett besök dit om du har vägarna förbi.
Sen han jag och Minja hem lagom till lunch och sen var det dags att åka igen, denna gång för att fira St Georg med Märsta scoutkår. Deltagarantalet har minskat betydligt sen jag var med senast men trevligt hade vi.
Detta var Sanna och Williams första St Georg och de var mäkta stolta över sitt nya märke. Måste nog lära dem sy rätt snart så att jag själv sliper sy fast en massa märken gånger 3, hihii.
William kom på att han kunde ha en kakgömma i ena bröstfickan också, han var snäll sen och delade med sig av kakor till pappa sin och Janiina då han kom hem.
Janiina hade varit hemma med M-P men då hennes kompis pappa (de bor i samma område) messa och fråga om Janiina ville leka med Linnea så hann M-P knappt ställa frågan innan Janiina var i hallen och ut genom dörren!
Hon hade sen sprungit hela vägen till sin kompis M-P:s svar om att hon var på väg kom i samma stund som hon redan var framme, hihii.

Blev hemmagjord pizza till middag ikväll och så filmmys såklart.
Försöket sätta mig vid datorn och jobba lite med bilderna från de senaste veckorna men visade sig att jag hade över 120 mail att plöja igenom (!), var visst ett tag sedan jag hann öppna datorn,
Dagarna går fort nu...
// Sargit
p.s.
Märsta scoutkår säljer majblommor så om du vill köpa så hojta till, jag har en bunt hemma...

Inga kommentarer: