onsdag 3 februari 2016

Skäggisgos och syskonmys

Det är rätt roligt att i akta hur våra skäggisar börjar röra sig mer i terrariet, nu börjar de hitta sina favorit platser också verkar det som.
 A-K kom och hälsade på idag och så passade hon på att gosa med Zigge. Sanna var inte sen att vara med även hon. M-P brukar hälsa på Zigge och Zigrid varje dag och nu har han börjat ta upp dem kortare stunder, och då Zigge inte ville loss från hans tröja när han klättrat runt placerat sig på nacken med huvudet neråt, så fick jag hjälpa M-P att få loss honom. Första gången som jag lyft en av skäggisarna!
 Janiina är en riktigt bra storasyster som gärna underhåller Minja. Märks att hon älskar sin lillasyster.
Ja de stora är också väldigt älskvärda mot Minja och vill gärna hålla henne, speciellt William. Men tyvärr har det varit lite tufft mellan twinsen och Janiina den senaste tiden, det man brukar kalla "syskonkärlek" är just nu "syskonhat" *suck* hoppas det går över då det börjar tära lite med allt bråk och tjafs.
Sanna blev hemskickad vid lunch idag då hon hade känt sig illamående, men hemma åt hon som vanligt men visst var hon lite tröttare i ögonen men hennes pladder hindrade det inte.
Men eftersom hon varit hemma från skolan fick hon stanna hemma även på kvällen då William gick på judon.
På eftermiddagen hade vi besök av Fayeza och hennes mamma samt barnen, vi åt scones och banankaka till mellanmål.
Dagen gick fort även idag...
// Sargit

Inga kommentarer: