söndag 28 februari 2016

Ny stol och hemma sysslor

Idag vart det en hemma dag. Meningen var att vi skulle åka till Nyköping o fira min syster, men då Sanna hostat halva natten och inte hade aptit på morgonen så beslöt vi oss för att stanna hemma så ingen annan blev smittad.
Jag hann röja/organisera i Janiinas rum medan hon och maken var på bilstols jakt.
Hem kom de med en axid minikid. Se så nöjd hon är!
Så nu får Minja strax ta över Janiinas gamla stol och så om nått år då Janiina byter till framåt vänd får Minja denna nya.
Minja sitter stadigt nu så hon kan roa sig själv en bra stund sittandes vid babygymmet. Hon fick leka lite på mage också då hon gjorde små försök att komma på alla fyra. Hon har även förstått det här med smörgåsrån, så nu har hon smaskat i sig det också efter mellanmålet, en barnmatsburk med yoghurt (hon vägrade bröstet helt, skrattade bara åt mig).
Barnen var ute en stund och lekte i det fina vädret, rättare sagt så sparkade jag ut dem då de varit inne så mycket. Det slutade med att de hade Sanna lekte med Frida ute o så kom Frida och Alice till oss senare.
På kvällen kom Bergmans till vändplan och lämnade över en tårta från syrrans kalas, kan inte vi komma till tårtan så får tårtan komma till oss, hihii.
Den åt vi till efterrätt, nåja halva i alla fall.
Lite tvätt har jag också hunnit med idag, tänk att den aldrig tar slut.
// Sargit

Inga kommentarer: