fredag 25 september 2015

Sytt och skrattat

Sanna tjatade på mig flera gånger sen igår kväll att jag måste sy fast märket på scouthalsduken, det var det första hon sa på morgonen också. Så eftersom jag lovat så var det dagens projekt, inte det lättaste då Minja var lite missnöjd men när hon väl somnade i min famn så lyckades jag färdigställa bådas halsdukar.
Ikväll var det två ivriga små scouter som åkte iväg på sin första hike!
De hade fått packa sina väskor själva (med lite hjälp att veta vad de skulle ha med) och som de sett fram emot detta.
Maken fick lova att skjutsa dem till Västerbytorp med hela barnaskaran då jag hade andra planer.
Jag åkte nämligen till Uppsala med Anna-Karin för att först äta middag, inte på en restaurang som vi tänkt utan det blev Max pga tidsbrist, och sen gå på en krog där vår kollega Eskil annordnat en "Bara stand up" kväll. Flera av våra kollegor fanns på plats för att stötta Eskil.
Det blev en väldigt trevlig kväll med mycket skratt, många av komikerna var riktigt duktiga medan andra inte hade riktigt samma humor som jag.
Tack kära kollegor för en trevlig kväll!
Precis då jag styrt bilen upp på motorvägen igen så ringde maken desperat efter mig, Minja hade varit hysterisk hela kvällen och vägrat flaska! Nu av alla kvällar vägrade hon den fas hon tagit den utan protester de andra dagarna (hon har fått ett-två mål med flaska sen över en vecka tillbaka).
Tur nog var det ju inte så långt hem men det kändes i mammahjärtat på ni tro.
Men då jag kom hem så hade hon lugnat sig, hon åt lite och så sov hon gott resten av natten med ett mål till som avbrott bara...
Förutom stressen på hemvägen så hade jag en väldigt trevlig kväll.
// Sargit

Inga kommentarer: