lördag 12 september 2015

50års fest

Idag var vi bjudna på vår vän Lasses 50års fest. Innan festen var vi rätt lata hemma, barnen lekte fint tillsammans från morgonen fram till eftermiddagen. Och hör och häpna de tittade inte på tv fast de fått lov att göra det!
Jag lyckades göra Janiina till viljes och spela bayblades med henne fast jag hade Minja i famnen. Jag förlorade varje drag men roligt var det.
 Frida och Alice kom förbi en stund också för lite lek under eftermiddagen innan vi åkte. Och för en gångs skull så kom vi iväg och fram till festen i tid! Tror nog att vi vart mest chockade över det själva.
 Minja vår party pingla sov sig igenom även denna fest. Hon verkar trivas bäst i sömnens värld då det är mycket liv och rörelse runt om. Knappt vi kunde väcka henne då jag tyckte hon borde äta lite...
 Sanna, William och Janiina trivdes jätte bra på festen, fast de från början inte ville lämna hemmet.
Lasse hade förberett fiskdamm för alla barn 1-17 år! Dvs våra tre troll och ett till. Gissa om barnen blev glada!
 Det blev tipsrunda, god mat och så klart squaredance förutom en massa trevligt umgänge under festen. Tyvärr var vi tvungna att åka hem före tårtan till Sannas besvikelse, men klockan blev rätt mycket och barnen måste ju komma hem och i säng innan de blev övertrötta.
 Nu ligger tre av fyra barn i sina sängar, den fjärde sover i min famn mätt och belåten. Maken är över och hjälper grannen och jag funderar på om jag orkar se på film, eller blir det som igår då jag somnade tio minuter in i filmen...

// Sargit

Inga kommentarer: