tisdag 13 september 2016

Klätterapor

Idag var det äntligen dags för öppna förskolan att slå upp sina dörrar. Och då kollegan min tyvärr är sjuk så är det jag som får äran att umgås med föräldrar och barn i våra nya tillfälliga lokaler.
Några föräldrar var det som hittade dit och en av dem var såklart min älskling med vår minsting.
Minja trivdes bra som vanligt, hon har fastnat lite för bilar på sistone. En rolig sak var att hon hämtade en liten leksaksbuss som hon gav till M-P. Så fort han la den ifrån sig och hon upptäckte det så kröp hon dit, tog upp bussen och la den i hans händer. Riktigt roligt att se, M-P testade några gånger att bara lägga bussen ifrån sig och samma sak hände så fort hon märkte det.
 På kvällen var barnen ivriga att återigen visa upp sin nya talang som de lärt sig häromdagen, att klättra uppför dörrkarmen. och nu fick jag ta kort på dem medan de höll på. Kul hade de.
Jag åkte och storhandlade när barnen kommit i säng, den bästa tiden att storhandla på. Men för ovanlighetens skull så var jag faktiskt ute ur affären innan de ropade ut att affären stänger om en kvart, oftast brukar jag vara vid barnmaten vid den tiden.
Köpte något nytt jag råkade se i "amerika hyllan" som jag kallar det, portionspåsar för varmchoklad med marshmallows! Var ju tvungen att testa det till kvällsfikat senare. Gott var det!
// Sargit
p.s.
idag cyklade jag faktiskt till och från jobbet! Chockade kroppen rejält alltså, hihiii. Hoppas jag orkar fortsätta med det, att cykla på tisdagarna...

Inga kommentarer: