torsdag 8 september 2016

Från det ena till det andra

I onsdags hade jag äran att träffa en gammal vän (eller så gammal är han ju inte, hihii) Johnny Duvert. Så härlig människa och fortfarande lika glad och positiv som jag minns från förr. Mer om vad han gör kan du se på denna sida.
Han och jag kommer att träffas några gånger till och varför kommer jag avslöja lite senare... 
Lite hemligheter måste man ju få ha, hihii.

På kvällen åt vi middag i två lag hemma, detta då Janiina ville prova på judo. Så jag körde hem, släppte in Janiina i garaget och så körde jag henne till Judon.
Maken och de andra tre åt middag först och sen cyklade de till judon lagom till att Sanna och Williams träning skulle börja. Jag tog då Minja och Janiina hem och så åt vi middag, en kycklingpastagratäng från Linas matkasse. Minja ville ha mer mat (ja, hon är en riktig matvrak) så då fick hon lite att roa sig med. Hon verkade gilla broccoli!?! Den första av våra barn som gjort det.
Ja numera får Minja mer och mer äta samma mat som vi, beroende på vad som serveras.
 Idag, torsdag, blev det stressigt för mig igen då jag hade mycket att göra på jobbet. Jag hann hem och så bytte jag bara om till scouttröjan och så iväg med stortrollen och Frida. Det var nämligen prova på kväll på scouterna.
Bland annat så hade vi en station där barnen fick smaka på krabelurer.
Efter scouterna så körde jag hem barnen, fick stortrollen i säng och sen åkte jag tillbaka till jobbet för att färdigställa lite. Blev en sen kväll men klart hann jag...
// Sargit

Inga kommentarer: