torsdag 31 december 2015

Nyårsfirandet

Innan firandet kom igång så passade vi på att ta en lång promenad i det vackra vädret. Sanna och William lekte brevbärare då vi kom på att visst ja, de har ju kalas nästa vecka *oops*.
Nåja, vi fick ut inbjudningarna året innan kalaset i alla fall, hihii.
 Vi åkte ut till Skepptuna på eftermiddagen, blev lite stressigt som vanligt men vi hann med ett stopp till affären också på vägen.
Kvällen blev väldigt avslappnad med lek, mys, tv, god mat, sällskapsspel (Maxi Yatzy) och trevligt sällskap helt enkelt.
Janiina och Benjamin fann varann och höll ihop som ler och långhalm.
 Efter den goda maten med Taco-buffe med olika alternativ som pulled pork och kyckling och vanliga köttfärs m.m. så var det skönt att slappa i soffan en stund och sen spela lite sällskapsspel.
Men sen behövdes det lite frisk luft också så medan Johan vilade i soffan och jag roade Minja så fick resten gå ut till snön och tända lite tomtebloss och leka i pulkabacken.
Därefter fortsatte myset vid Tv:n i väntan på midnatt, barnen fick roa sig även med att ta sönder familjen Drugges fina pepparkakshus.
 I god tid före midnatt så att alla hann komma ut började vi förbereda med påklädningen.
Minja fick hänga i sjalen och låna ett par hörselkåpor. Janiina tyckte det var läskigt med raketerna som smällde och fick även hon låna ett par hörselkåpor, men det hjälpte inte henne. Hon var nog lite trött också. Är lite förvånad att alla våra troll höll igång till efter midnatt.
Självklart gratulerade vi de nyblivna 7-åringarna också.
Vi hade lite otur med vädret då det blåste så pass att de få raketer vi hade var svåra att få eld på.
Efter att ha värmt oss en stund inne och myst lite så var det dags att packa ihop oss och köra hemåt.
Det var inte populärt hos fröken Sanna som INTE ville hem,
Men hem kom vi och alla fyra barnen somnade innan vi en kommit halvvägs hem...
Gott nytt år!
// Sargit

Inga kommentarer: