söndag 27 december 2015

Hästutflykt med Janiina

Sanna sov ju över hos familjen Beutler och som jag anat så lossnade även den andra tanden medan hon var där. Fick denna bild skickad till oss.
 Då jag kom ut till frukost var jag dock lite förvirrad då min första fråga var "men var är Sanna?" varvid maken tittade på mig under tystnad innan jag kom på att visst ja, hon är ju inte hemma.

Idag var det dags för Janiina att få lite egen tid med mig, hon fick i julklapp ridning på islandshästar då bara hon och jag skulle få rida. Hon var överlycklig!
Men i stallet så gillade hon inte lukten "mamma, det luktar illa".
Vi var iväg på en timmes tur med hästarna. Janiina satt själv på hästen men hon behövde inte styra, det gjorde tjejen på hästen framför.
Efter ungefär halva tiden frågade vi om hon ville rida lite fortare, det ville hon så då blev det lite mer fart än lugn promenad (kommer inte ihåg va termerna för olika gångstilar för hästar är).
Kul var det och det var det roligaste tyckte Janiina.
Men mot slutet så började Janiina frysa då det var rätt kallt ute, men hon höll ut utan klagan ända till vi kom tillbaka. Bara några gånger hon nämnde att hon frös om händerna.
Det här var riktigt roligt och jag lovade henne att hon skulle få göra om det då det var varmare väder.

Samtidigt som vi kom hem så anlände även vaari, Helena och Tina som kom på besök.
Resten av eftermiddagen och kvällen flöt på fort. Sanna som varit borta och även varit i simhallen med familjen Beutler, kom hem till slut.
Jag somnade visst i fåtöljen med Minja före middagen och var helt borta i huvet då maten var klar, de andra hann äta färdigt innan jag vaknade helt.
En trevlig dag till till ända.
// Sargit

Inga kommentarer: