torsdag 7 maj 2015

Urk och blä

Det är rätt så mysigt då någon av barnen kryper upp i vår säng på morgonkvisten, oftast är det Janiina som kommer glatt och säger "nu är det morgon" och beroende på tid så somnar denne om.
Men imorse så var Janiinas ord "jag har ont i magen" och strax därefter kräktes hon ner vår säng!
Inte så mysigt då inte...
Maken hade självklart precis hunnit åka till jobbet så jag fick själv sanera och trösta och lugna Janiina och sen ta hand om sängen.
Alla barnen fick stanna hemma för säkerhetsskull. Men efter en morgon med "trolltyg i tomteskogen" och sen "dinosauriernas värld" så började även jag att vakna till igen. Janiina visade inga tecken på sjukdom utan åt som vanligt och så var leken igång. Fick ut alla barnen för utelek medan jag småplockade inne. Då maken kom hem vid 12.30 gjorde jag mig iordning och åkte till jobbet, då var resten av familjen vid gungorna och väldigt svårövertalade att gå in för sen lunch.
Eftermiddagen hade flytit på som vanligt hemma med det sedvanliga syskongnabbet. Och inga tecken på några sjukdomar...
Nåja, få se hur natten blir...
Idag fick min mamma komma hem från sjukhuset iallafall fick jag höra. Jag var där igår och hälsade på och då var hon på gott mod. Hoppas hon tänker på att ta det lugnt nu även om hon har mycket att göra inför en kommande resa...
Nu ska jag passa på att träffa John Blund ifall det blir tidig väckning igen imorn, vilket jag inte hoppas på...
// Sargit

Inga kommentarer: