fredag 22 juli 2016

Jobb och lek

Idag fick barnen följa med mig till jobbet igen, för tredje dagen. Men till skillnad mot de andra två dagarna så var Minja inte så samarbetsvillig idag utan väldigt famnig. Så jag gav upp strax efter lunch.
Istället åkte jag till Gränby C med barnaskaran där vi först handlade mellanmål innan vi körde vidare till Gränbystaden och den fina lekplatsen där.
Först njöt vi av mellanmålet, Minja fick smaka på baby-kex (kommer inte ihåg vad de heter) som hon till en början var skeptisk till men gillade dem senare.
Sanna och William hittade en kompis att leka med så Janiina var den som ivrigt ville visa mig runt överallt, ja efter att vi varit en bra stund vid linbanan först.
 Efter över en timmes lek gick vi in till leksaksaffären som låg i närheten. Jättefina saker fanns det där!
Därefter promenerade vi till Max för middag och självklart hann de med att hoppa i hoppborgen en bra stund också.
Minja snodde pommes från mig och sen ratade hon sin mat helt! Lyckades dock få i henne efterrätt och lite hamburgerbröd.
 Strax före åtta började jag köra hemåt med nöjda men lite trötta barn i bilen. Minja somnade och vaknade inte ens då jag byte blöja på henne hemma! Så hon fick sova vidare utan kvällsgröt.
Janiina kom upp efter läggningen och klagade på att hon inte kunde sova, jag ignorerade henne och fortsatte surfa runt på mobilen och en minut senare sov hon på soffan bredvid mig.
Jag avrundade kvällen med att koka jordgubb- och rabarbersylt samt strö-glo på tv.

Som du märkt så har det varit lite tyst här på bloggen den senaste månaden (månaderna), jag har helt enkelt haft fullt upp med semester resa (vilket jag påbörjat blogga om här och lite framåt), samt scoutläger och jobbläger och jobb.
Denna vecka har maken hoppat in och jobbat också vilket gör det hela lite krångligare de dagar jag också jobbat.
Men en dag i taget så kanske jag hinner ikapp endera dagen...
// Sargit

Inga kommentarer: