onsdag 5 oktober 2016

Demolition girl

Glömde visa bilden jag fick skickad till mig igår från maken, maken tyckte det vart lite väl tyst en stund... Vi har faktiskt börjat kalla henne vår demolition girl då hon drar fram allt hon kommer åt och snabbt!
Idag så satt Minja utanför stortrollens rum och tittade in på deras lek, länge satt hon där innan hon upptäckte att jag kommit hem.
Vi åkte hem till min mamma och medan Janiina var på judon så fixade jag latmansmiddag till oss alla; Soldatens ärtsoppa. Gott tyckte vi vuxna och Minja men de övriga barnen ratade det som vanligt...
Minja var överallt som vanligt, vilken energi hon har. William och hon kröp och jagade varann en bra stund fram och tillbaka och skrattade och busade, riktigt kul att se. Sanna mös mest med mummu i sängen.
För att slippa ta på och av Minja kläderna så fick Sanna och William promenera själv till judon, jag följde dem med blicken och så tog maken emot dem vid dörren. Det är ju inte långt alls från min mamma men lite nervös var jag ändå, men allt gick kanon bra.
Janiina och maken kom till min mamma också och åt, eller ja, Janiina satt nästan en timme innan hon smakade fyra skedar...
M-P hämtade de stora då deras träning var klar och sen var dags att få barnen i säng hemma.
Minja somnade i bilen och vaknade inte alls då vi lyfte henne i och sen ur vagnen och i sängen. Janiina somnade innan jag ens hann gå in och säga godnatt! Och stortrollen verkar också ha somnat fort ikväll.
Tror att jag också ska krypa i säng tidigt då jag har en lång dag imorgon.
// Sargit

Inga kommentarer: