tisdag 14 april 2015

Stora tjejen!

Imorse överraskade Janiina mig med att säga ja då jag ännu en gång frågade om hon ville gå på pottan när vi hade vaknat.
Hon gick glatt dit och satte sig och sen kissade hon som om hon jämnt gått på pottan.
Så nöjd hon var!
 Det var dags för matlaget idag igen, vi har ju missat några veckor nu så jag frågade barnen vid frukosten hur de ville göra. Janiina ville gå dit ikväll men Sanna och William ville stanna hemma.
Så efter arbetsdagen så blev det så, maken stannade hemma med stortrollen och deras kompis Laica medan jag och Janiina åkte iväg till matlaget.
Janiina var hur glad som helst trots regnet och verkligen njöt av att få ha mig för sig själv.
Hon lekte nöjt med de andra barnen och smakade på soppan utan protester till och med.
Hela kvällen var hon glad och nöjd.
Väl hemma var det läggdags för alla trollen, Janiina gick till pottan och gjorde sitt där utan problem samt så testade hon att sitta på toan med toaringen också.
Men ikväll fick maken ta nattningen då jag somnat de senaste två kvällarna och det ville jag inte riskera igen. Så svårt att somna om sen på natten...
Sanna och William var inte alls sugna på att somna ikväll, de höll igång till närmare elva!
Men söta var de då de började med att de ville sova i samma säng, men sen ångrade de sig några gånger under kvällens gång.
Nu har jag hunnit ladda ur alla hundratals bilder jag tagit de senaste tre veckorna och uppdaterat om vårt påsklov, de inläggen kan ni läs  om här och här.
Får ta resten av uppdateringen en annan kväll för nu börjar ögonen gå i kors.
// Sargit

Inga kommentarer: