söndag 8 februari 2015

Jobb helg, men trevlig sådan

Igår, lördag, så jobbade maken och jag och barnen var på sagostund. Jag hade inte mycket röst då jag haft ont i halsen några dagar nu men det gick bra även om det bara vara vi som var där.
På hemvägen fick maken stanna till och handla lite då stortrollen önskade sig tidningar och lilltrollet ville ha nallegodis. Varför just tidningar var att de kom fram till att vi hade så mycket godis hemma så de ville ha en tidning från affären istället. De blev jättenöjda med valen; Batman och Barbie.
M-P och Sanna åkte iväg en sväng för att fira M-P:s guddotter Isabella då hennes kalas blivit inställt förra helgen, jag vart kvar hemma med Janiina och William då William inte ville iväg och jag fortfarande hade ont i halsen och hosta.
Kvällen mös vi alla i tv-soffan framför melodifestivalen. Båda stortrollens favoriter gick vidare till finalen till deras lycka.
 
 
Idag, söndag, så var det min tur att jobba. Familjen dök också upp på gudstjänsten för stora och små, något sena men ändå, och efter fikat tog tvillingträffen vid.
 På eftermiddagen åkte maken iväg på squaredansträningen och match så jag och barnen ringde och bjöd in vaari och Helena på middag vilket de tackade ja till.
Idag gick det bra med hundarna och William, en av hundarna (kommer inte ihåg vem av dem) fick till och med slicka William i ansiktet då han låg på soffan!
Och så busade stortrollen med både Roy och Prins.
// Sargit

Inga kommentarer: