lördag 24 januari 2015

Janiinas 3års kalas!

Idag var det dags för Janiinas 3års kalas.
Förmiddagen gick åt att försöka få ordning på huset inför gästernas ankomst och efter lunch dekorerade jag tårtorna.
Janiina hade en väldigt tydlig önskan om vad hon ville ha för tårta och jag tror jag lyckades uppfylla den. En hästtårta med ananas och så skulle den vara brun.
Det var lite mickligt att få till den men jag blev rätt nöjd ändå.
Hästen såg rätt liten ut då jag gjorde den så jag gjorde en extra tårta för säkerhetsskull, så här i efterhand hade den inte behövts då 3/4 är kvar av den andra(och då hade jag skickat med 1/4 bit med en av våra gäster)... Men goda var dem!
Lunchen bestämde och tillagade William idag, han har sen länge tjatat om ett recept från Nalle Puhs kokbok som han hittat så idag gjorde vi Tigers varma mackor.
Janiina var lite blyg då vi sjöng för henne så hon gosade ihop sig intill mig, men ljuset blåste hon ut helt själv fast hon sa först att hon ville att jag skulle hjälpa.
En rät lugn eftermiddag blev det och det kändes precis lagom. På kvällen skulle maken och stortrollen åka iväg och fira vår vän Lina men William ville stanna hemma med mig och min syster Nadja. Tror det var tv:n som lockade faktiskt, hihiii. Men det såg väldigt mysigt ut då kusinerna satt framför tv:n när jag åkte iväg för att inhandla lite thaimat.
Det märktes att vi var rät trötta allihop men när ajg och syrran väl fått våra barn i säng så satte vi oss och såg på film, "Remember me" blev det på Netflix.
Tack till er alla som kom idag och firade Janiina med oss!
// Sargit

2 kommentarer:

farmor Anci sa...

Himla fräsig tårta....du är väldans duktig på sånt =)

Familjen Sundström sa...

Tack ☺️