fredag 3 mars 2017

Ledig dag

Idag fick barnen vara lediga med mig. Vi tog en skön förmiddag hemma då de stora lekte tillsammans och jag och Minja fick roa oss med varandra. Vi läste bok bland annat. 
Aptiten är det inget fel på hos minitrollet, hon åt en skål med gröt plus en och en halv skål med yoghurt och flingor till frukost! 
Tvättkorgen vart äntligen tom på mina vikta kläder efter 7,5 veckor, till Minjas glädje. Planen var att först gå igenom den sista garderoben innan jag lägger in min tvätt, så jag har helt enkelt tagit i korgen det jag behövt och lagt dit mer ren vikt tvätt när vi tvättat. Idag så insåg jag att jag inte kommer få tiden helt enkelt att rensa så nu fick tvätten knöckas in iaf. 
Efter lunch åkte vi till Väsby C för att handla födelsedagspresenter x 4.
Janiina och Sanna hade tagit med sina egna pengar ifall de hitta något de ville ha. Sanna hitta en skämt ok på bokrean samt pokekomkort. William ville också ha pokekomkort men hade inga pengar med sig, jag erbjöd mig att låna men Sanna gick emellan och sa att han kunde låna från henne. Sen ändrade hon sig o sa att hon skulle köpa dem åt honom för det hade hon råd med o William hade ju så lite pengar sparat. 
Janiina hittade ett prinsesstält på rea på BR, sen hittade hon ett pokekomgosedjur som hon inte hade råd med. Återigen kom Sanna räddades o sa att hon kunde låna från henne. Så Janiina vart jätteglad. 
Snäll storasyster är hon iaf. 
Vi fikade också så klart o sen var det dags att åka vidare. 

Janiina ville självklart sova i sin nya tält ikväll och när vi nyss titta till dem så hade hon fått sällskap... 
// sargit

Inga kommentarer: