tisdag 7 juni 2016

På resande fot igen

Idag ville Sanna då ha 5 flätor, så bara att lyda. Janiina ville också ha en fläta men hennes hår är ju något kortare så fick bli en inbakad. Men den vart hon inte nöjd med alls, hon ville ha en vanlig fläta bak i nacken. Så jag fick helt enkelt ta bort den jag gjorde och göra en kort en, nästan en tofs på henne. Jag fick även göra en inbakad på William.
 Förmiddagen tillbringades sedan med att packa det sista och städa stugan. Barnen hjälpte glatt till med att piska mattor!
Sen var det dags att säga adjö till vår fina stuga och efter ett kort stopp hos syrran för att krama dem hejdå så styrde vi bilen neråt landet igen.
Blev ett stopp på vägen igen så att barnen fick leka av sig lite och äta mellanmål. De hade hur roligt som helst medan jag gick och fyndade lite böcker i bokhandeln i byggnaden.
 Väl i Tammerfors blev det lite middag, lek och shopping i Koskikeskus. Min syster Heidi kom och anslöt sig till oss där. Sen var det dags att fortsätta färden till min mammas kusin Sari i Sastamala, en bit utanför Tammerfors, som vi skulle få övernatta hos.
Men innan läggdags så fick barnen leka en stund på lekplatsen och stranden precis vid hennes radhus. Sari har två hundar också så gissa om Sanna trivdes!
Blev något senare sovdags än tänkt men barnen hade kul och sen somnade de rätt fort allihop.
// Sargit

Inga kommentarer: