onsdag 25 november 2015

Mall of Scandinavia

Idag har jag och Minja varit och bekantat oss med "Mall of Scandinavia", nya köpcentret i Solna.
Stort och fint var det och gillade helt klart att de tänkt på alla föräldrar med barnvagnar med babylounge som var stor, fin och genomtänkt, flera skötbäddsplatser med vatten nära samt ett ru med bord, stolar och fåtöljer, micron att värma barnmat i. Allt var bra förutom en sak; fanns bara en toalett där inne.
Vi mötte upp vår vän Mia vid fontänen strax efter att affärerna öppnats och sen hade vi en trevlig förmiddag ihop. Tack för sällskapet Mia!
Jag kompletterade lite till barnens adventskalender samt handlade lite inför Minjas dop. Inte lätt att hitta fina servetter som inte har julmotiv just nu, men vi lyckades.
Tiden gick alldeles för fort och tur nog kunde M-P hämta barnen då jag insåg hur stressigt jag skulle fått det annars. Istället kikade jag runt en stund till innan hemfärden och så tog vi ett stopp i Väsby centrum på hemvägen också. Där hittade jag Ecco vinterskor på Rea till Sanna då jag lovat henne att jag skulle handla skor till henne denna vecka. Chansade då hon ju inte var med och de blev väl godkända och passade perfekt! Så nu är alla barnen rustade inför vintern, bara snön som saknas.
Blev lite stressigt sen då stortrollen skulle ju på judon idag.
Ooops, vart tog tiden vägen.
Medan stortrollen var på sin träning så fick Janiina bada och jag påbörjade kvällens middag; spaghetti med baconsås.
Maken fick färdigställa den då de kom hem eftersom Minja ville ha lite mat hon med.

Jag har nu inatt påbörjat att uppdatera lite från den senaste månaden, så kika in under oktober månad, mot slutet, om du vill läsa vad vi haft för oss då.
Fortsättning följer men nu orkar jag inge mer då det är inte lätt att hålla på med bilder på datorn och skriva med bara en hand ledig då den andra håller i sovande bäbis.

// Sargit

Inga kommentarer: