onsdag 21 mars 2012

biltvätt och kökshjälp

Medan jag klädde på mig imorse så gjorde Sanna och William sitt bästa för att underhålla och ta hand om sin lilla syster.
 Efter dagis lämningen så åkte jag till eurostop med målet att handla byxor till mig då jag ledsnat på att gå runt i mjukisbyxor eller mammabyxor. Men det uppdraget var dömt att misslyckas då allt som fungerade kring midjan "fladdrade" på resten och var för långa *suck* så det slutade med att jag köpte leggings och strumpbyxor istället. Visste itne alls vilken storlek på strumpbyxor (lite tjockare alltså) jag skulle ha men lydde personalens råd, vilket jag inte skulle gjort i en av affärerna visade det sig då det blev för stora storlekar. Hittade en skjorta också.
Efter shoppingen så blev det sopplunch i Valsta kyrka innan ett kort stopp hemma för att sen hämta stortrollen.
M-P kom hem medan jag var på dagis så vi plockade upp honom och åkte sedan till min pappa.
Där fick Sanna och William sedan tillbringa tid medan jag, M-P och Janiina åkte iväg för att lämna bilen på in-och utvändig tvätt samt välja ut vägg- och golv mattor till tvättrummet som ska renoveras i sommar.
Tvättningen av vår smutsiga bil skulle ta betydligt längre tid än de sagt från början, så då fick vi lite kvalitetstid tillsammans jag och min make. Det var länge sedan vi tog en promenad tillsammans, vädret var ju kanon så vi njöt ordentligt.
Vi gick från industriområdet till Märsta centrum där vi sedan tog bussen upp till Valsta.
Här ser ni Janiina i vaaris famn ich stortrollen lyssnandes på sagor i Helenas knä.
 Sanna och William fick hjälpa till med matlagningen.
Först fixade de rivna morötter,
 sedan såsen.
 När vi efter en god middag tackade för oss och gick ut till den väntande bilen sa William "jag ser inte våran bil", han (och Sanna) som normalt känner igen vår bil i en full parkeringsplats!
Bilen måste ha varit för ren, nu ser man att den är svart och inte grå så att säga...
Jag var rätt trött ikväll så efter Greys anatomy så gjorde jag mig och Janiina iordning för natten.
Janiina sov gott i sin säng i alla fall några timmar tror jag.
Somnade rätt fort men det blev många uppvaknanden under natten...
// Sargit

Inga kommentarer: